onsdag 18 juni 2014

Härlig grillning

Grillade kycklinglårfiléer på spett

Alltså, grillat är faktiskt godast... så är det bara! Vi grillar gärna och ofta under sommarhalvåret och en favorit som vi ofta grillar är kycklinglårfiléer som vi trär upp på spett. Goda att smaksätta med olika typer av kryddblandningar.

Den här gången smaksatte vi med LCHFklubbens grillkrydda (oljade in kycklingen och kryddade med grillkryddan). LCHFklubbens grillkrydda är en kryddblandning helt fri från socker, glutaman, stärkelse och jäst.

Kycklingen blev väldigt god och till den åt vi ugnsrostade grönsaker och egengjord majonnäs smaksatt med basilika, vitlök och soltorkade tomater. En perfekt grilltallrik helt enkelt!

Kycklinglårfiléer, ugnsrostade grönsaker och
majonäss med basilika, vitlök och soltorkade tomater

Kyckling


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...