lördag 24 mars 2012

Kokt blomkål

Det är enkelt och gott att koka lite blomkål som tillbehör till maten. Det passar dessutom till det mesta.


KOKT BLOMKÅL

Blomkål

Gör så här:
Koka blomkålen i lättsaltat vatten i 5-10 minuter. Känn efter med en provsticka när blomkålen är klar.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Blomkål är alltid gott i alla möjliga varianter! :)
Ha en fin lördag!
//Lana

Paula sa...

jag älskar kokt blomkål med smör och salt, mums! Det brukar jag äta som substitut för chips.

Monica Hansen sa...

och en stooooor klick smör att smälta ovanpå:)

Fröken M sa...

Blomkål är så himla gott i alla former, men av någon anldning var det länge sedan jag åt det sist..
( kanske för att inte C gillar det )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...